Søk
 

 More From Region

 

Allmenn informasjon

Galilea
​Det er den store konsentrasjonen av severdigheter, den naturlige skjønnheten og de imponerende landskapene som gjør Galilea så unikt. Det er også blitt kalt Israels Toscana eller Provence. Uansett, Galilea er et fascinerende område som byr på tallrike reise- og underholdningsalternativer.

På denne siden:

Allmenn informasjon

 

Lange årsygger med høye topper, en elv, mange mindre vannløp, utallige bekker, uberørte landskap, eviggrønne skoger, tette treklynger, daler, sjøer, få fastboende og mange fotturister og andre turister gjør galilea til noe helt spesielt.

Galilea er et fjellområde nord i Israel, delt i to hoveddeler - Øvre Galilea i nord og Nedre Galilea i sør. Den høyeste toppen i Øvre Galilea er Meronfjellet, som stiger 1 208 meter over havet, mens det høyeste punktet i Nedre Galilea er toppen av Kamonfjellet, 602 meter over havet.


Takket være alt vannet og den fruktbare jorden i dalene i Galilea har dette området vært relativt tett befolket fra gammelt av, og i dag rommer det det største mangfoldet av etniske samfunn i Israel.
 
Det er druser-landsbyer (Beit Jan, Peki’in) og tsjerkessere (Reikhaniya, Kfar Kama) som tar vare på sine gamle tradisjoner; det er arabiske landsbyer med muslimsk flertall (Kafr Yasif) eller kristent flertall (Fasuta), og noen med likevekt mellom trosretningene (Ma’alot Tarkhisha).
 
Galilea er blant de viktigste turistområdene i Israel, med en lang rekke ulike severdigheter. Det er for eksempel oltidsparker (inklusive Bar’am, Tsipori, Beit She’arim, Monfort og Kohav Hayarden); moshava-landbrukssamfunn fra begynnelsen av utbyggingen av det moderne Israel, som forteller zionismens historie (Metula, Yesud Ha-Ma’ala, Rosh Pina); vakre naturreservater (Hulasjøen, Meronfjellet, Bar’amskogen, Nahal Kziv og mange flere); hellige jødiske steder, som gravene til vismenn og gamle synagoger (i Safed (Tsfat) og Tiberias); og hellige kristne steder som besøkes av mange pilegrimer på deres tur til Det hellige land (Nasaret, Kfar Nahum (Capernaum), Jordanelven og Kineretsjøen).

 

 

 Sites & Attractions

 
The purpose of this site is to preserve the Palmakh's heritage and to pass it on. There...
Prehistoric Museum of the Khula Valley, displaying prehistoric utensils and remains of ...
 

 Accommodations

 
Guest house within easy walking distance of the Israel Museum, the Science Museum and t...
The hotel, part of the Dan hotel chain, includes 30 double-occupancy and one single-occ...
Hotel offers various size rooms and suites, some face Haifa Bay and some face suburbs w...
5 spacious and well-equipped apartments, suitable for couples and families. Outside is ...
 

 VideoSideVWP

 
 

 RelevantArticle

 
 

 Events In Area

 
 

 Uten navn

 
Generel info Galilee